Kontakt

Följ

070-710 48 44

©2019 by Peppe Ekmark.

WORKSHOPS

Jag hävdar att det räcker med två dagars workshop med företaget för att du ska få insikter som gör att ni kan på öka resultatet med minst 25% inom tre månader.

 
Student in Library

ÖKA DITT SÄLJ MED 25%

Ge mig två dagar med säljavdelningen och jag lovar att de sedan kommer skapa resultat som tidigare känts omöjliga. 


Efter dessa två dagar kommer säljarna att vara utrustade med nya verktyg, nya kunskaper och en längtan efter att få komma ut och träffa både nya och gamla kunder. 


Dagarna innehåller följande fyra pass:


  • Föreläsning om försäljning – vad handlar försäljning egentligen om och hur du kan skapa vilka affärer du vill genom insikt i hur vi människor fungerar.

  • 10 steg till framgång i försäljning – verktyg, råd och tips till hur du når nya kunder och kommer till avslut.

  • Hur du skapar en framgångsrik säljavdelning – hur du får din säljavdelning att nå oväntade höjder med medarbetare som agerar i sammansvetsat team.

  • De 8 stegen som ger framgång – hur du hittar och behåller motivation, fokus och övervinner dina hinder.

 

TA DITT FÖRETAG TILL NYA NIVÅER

Ge mig en och en halv dag med hela ditt företag och jag lovar att ni sedan kommer skapa resultat som tidigare känts omöjliga.


Efter den här workshopen kommer dina anställda att vara utrustade med nya verktyg och insikter som kommer att öka er omsättning kännbart. Dagarna är fyllda med inspiration, insikter och wokshops som garanterat kommer få dina anställda att längta tillbaka till att sätta igång med jobbet igen!


Dagarna innehåller följande pass:


  • Föreläsning om drivkrafter – vilka drivkrafter finns inom försäljning och hur du kan skapa vilka affärer du vill genom insikt i hur vi människor fungerar.

  • 10 steg till framgång i försäljning – verktyg, råd och tips till hur du når nya kunder och kommer till avslut.

  • Hur skapar vi ett framgångsrikt företag – hur skapar vi en engagerad organisation.

  • De 8 stegen som ger framgång – hur du hittar och behåller motivation, fokus och övervinner dina hinder.

Dokument och suddig Business Män
 
Image by Lindsay  Henwood

FRAMGÅNG

Framgångsanalys

Att arbeta som säljchef och säljare idag kräver mer kunskap än tidigare. Konkurrensen är stenhård och alla vet att det kommer bli ännu tuffare framöver. Att då se över säljorganisationen för att se vad som kan förbättras och utvecklas är därför alltid en lönsam investering.

 

Stort tack Peppe för all energi du fyllde oss med! Din mix av naken ärlighet kring dina egna erfarenheter och konkret säljutveckling var perfekt. Vi blev grymt inspirerade. TACK!

Fredrik Svennersjö – Ålandsbanken

Din workshop var verkligen sjukt inspirerande på så många plan. Jag använde själv orden ”en livsförändrande resa” till en bild i ett av mina inlägg på Instagram, vilket jag på något sätt tycker sammanfattar mitt (och gruppens) samlade intryck. Kan bara säga TACK! och jag kommer givetvis att rekommendera detta för alla. Så värdefullt!

Patrik Andrén – PlayAd

Tack för två jättebra dagar och tack för invändningarna du skickade. Jag tycker du gjorde ett kanonbra hopkok av sälj och team-building och jag är imponerad av hur mycket vi hann med på 1,5 dagar – tror inte jag var ensam om att somna ovaggad i fredags kväll ;)

Rikard Johansson – Linak Scandinavia AB