KONTAKTA MIG

 • Facebook - Vit Circle
 • Instagram
 • Linkedin - Vit Circle

TALARE, FÖRFATTARE OCH UTBILDARE INOM FÖRSÄLJNING, LEDARSKAP SAMT PERSONLIG UTVECKLING

Bli världens bästa säljare

Bli världens bästa säljare

- En kurs i försäljningsteknik

Att sälja är verkligen en konst. I ett enormt utbud av varor och

tjänster gäller det att få kunden att köpa just din produkt.

Men hur sjutton gör man?

Den här workshopen passar dig som antingen är egenföretagare med en tjänst eller produkt som du ska börja sälja eller för er som varit igång ett tag, men behöver utveckla försäljningen. Workshopen ger dig de tips och råd du behöver för att sticka ut i den stenhårda konkurrensen.

Peppe går på djupet i försäljningsteknik där du får alla verktyg

som behövs för att fånga intresse, bygga relation och slutligen

sälja. Med sin långa bakgrund som chef för flera stora

försäljningsavdelningar delar Peppe med sig av sina egna

erfarenheter, tipsar och utmanar för att plocka fram din inre

stjärnsäljare.

När du lämnar workshopen har du en konkret och kraftfull

handlingsplan – och är redo att börja sälja!

Dag 1

Vad är ditt erbjudande

Vinsten för kunden

Hitta rätt kund. Varför skall du kontakta just denna kund och vad kommer kunden att tjäna på att just träffa dig. Vad kan du erbjuda för egenskaper, fördelar och vinster för kunden som gör att de når sina mål och du dina.

Boka kundbesök

Hjälpmedel för att hitta nya kunder. Är du påläst innan du ringer kunden. Har du förberett samtalet och är du beredd på invändningarna som kommer. Leder du samtalet eller låter du kunden ta över. Hur säkerställer du nya kundmöten över tiden. Kan kunden hjälpa dig med möten?

Första mötet med kunden

Hur agerar du när du träffar kunden första gången. Hur kan du få kunden att fatta tycke för dig och verkligen vilja lyssna på vad du har att säga. People buy from people. Hur tar du reda på att det är rätt beslutsfattare du träffar och hur kan du ta reda på att kunden har råd att köpa av dig. Om inte, hur löser du det och ändå får en affär.

Dag 2

Hur säljer du in det på bästa sätt

 

Behovsanalysen

Kanske den viktigaste delen i hela säljprocessen. Hur gör du en bra behovsanalys som täcker in alla de frågor som du vill ha svar på och som kommer hjälpa dig till att skapa förtroende och förståelse för kundens behov och säkerställa ett avslut.

Presentationen

Hur genomför man en presentation där du verkligen får kunden att berätta vad du har att erbjuda. Hur vet du att kunden är med på noterna och lyssnar och framför allt förstår vad du har att berätta. Vad är det som gör att vissa lyckas så mycket bättre än andra i själva presentationen. Har du rätt taktik i din uppbyggnad av presentationen. 

Invändningshantering

Kanske den bästa köpsignalen man kan få är alla invändningar som kunderna kommer med. Hur hanterar du invändningar på bästa sätt. Är du förberedd på dem? Förstår du varför kunden har invändningar. Menar verkligen kunden det hen säger? Hur bemöter du invändningarna som kunden kommer med och går vidare till avslut istället?

Dag 3

Hur får du till en affär?

 

Avslutsteknik 

Hur går du tillväga för att få en affär. Hur kan du hjälpa kunden att själv fatta beslut att vilja köpa av dig. Vad finns det för fällor som gör att kunden faktiskt vill köpa av dig men du inte har förstått det. Är priset verkligen det viktigaste eller tror vi bara det. Hur kan du sälja till fullt pris och kunden ändå känna sig nöjd.

Uppföljningen

Följer du upp dina möten? Varför är det så viktigt att återkomma till kunden. Hur kan jag skapa mer försäljning och till och med låta kunden sälja åt mig och till nya kunder. Hur kan jag fördjupa en relation med kunden och behålla kunden "för alltid".

Att tänka på som säljare

Vad har du satt upp för mål för dagen, veckan, månaden. Hur skall du klä dig som säljare? Hur viktigt är ditt utseende? Hur ska du uppträda? Tänker du på ditt personliga varumärke. Kan ditt val av klädsel och sätt att uppföra dig göra skillnad i din försäljning? Vad är i övrigt bra att tänka på för att underlätta för dig att bli framgångsrik i ditt arbete. 

Den personliga vinsten

Vad finns det för fördelar med att bli en riktigt duktig säljare. Hur kan du tjäna ännu mer pengar om det är det du vill. Vad kan ditt nästa steg vara i din karriär. Helt klart är det att om du satsar och tror på det du gör. Då kommer du gå hur långt som helst.

SAGT OM TIDIGARE SÄLJKURSER

”Stort tack för allt Peppe och gänget. Denna resa var helt magiskt och jag kommer alltid bära med mig minnen och insikter för livet. Detta har verkligen förändrat mitt liv! Alla borde få göra en sån här fantastisk resa med ett underbart gäng”

Attila Farkas/ vice VD / Delägare Proffas

Mer om kurserna och boendet

Datum: 27 - 29 januari 2020     

Plats:   Hooks Herrgård

Pris per deltagare:  19.900:- exkl moms 

Datum: 9 - 11 mars 2020     

Plats:   Stockholm (plats meddelas senare)

Pris per deltagare:  23.900:- exkl moms 

Datum: 13 -15 maj 2020     

Plats:   Hoooks Herrgård

Pris per deltagare:  19.900:- exkl moms 

Datum: 29 sept - 3 okt 2020

Plats:   Toscana Italien

Pris per deltagare:  29.900:- exkl moms 

 

I kurserna ingår följande: 

 • Tre utbildningsdagar  

 • Två övernattningar på kursgård (4 i Toscana)

 • Alla måltider inkl. dryck

 • Diplom 

 • Utbildningsmaterial

 

I Toscana-resan ingår förutom ovan

 • Flyg tur/retur från Stockholm (Skavsta alt. Arlanda) – Pisa 

 • Alla transporter i Toscana

 • Alla måltider inkl. dryck

 • Besök på vingård