KONTAKTA MIG

  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram
  • Linkedin - Vit Circle

TALARE, FÖRFATTARE OCH UTBILDARE INOM FÖRSÄLJNING, LEDARSKAP SAMT PERSONLIG UTVECKLING

Några ord som är sagda om mig

“Tack, tack- tack. Dina fantastiska storys, learnings och erfarenheter tillsammans med finfin dramaturgi. Du är SÅ bra. Det här var precis vad vi/vårt gäng behövde och mer ska det bli”

— Caroline Lord, TV4

“Stort tack Peppe för all energi du fyllde oss med! Din mix av naken ärlighet kring dina egna erfarenheter och konkret säljutveckling var perfekt. Vi blev grymt inspirerade. TACK!”

— Fredrik Svennersjö, Chef Premium Banking

“Peppe var verkligen så himla inspirerande och han fick mig att se på vissa grejer på ett annorlunda sätt vilket är helt fantastiskt. Han resa var nog den som inspirerade mest. Han visade verkligen att med positivitet och vilja så kan man gå ut långt som helst. Men också att man måste börja i sig själv! Det är verkligen där allt startar och om man inte mår bra i sig själv kommer man inte lyckas få andra att må bra heller eller komma dit man vill.”

“Tack Peppe, din föreläsning levererade över all förväntan. Den var rolig, utmanande, överraskande och lite sorglig. Du bjöd verkligen på dig själv samtidigt som du kom med nyttiga budskap som alla behövde höra. Alla var så nöjda och ville att du skulle prata ännu längre. Vi kommer att rekommendera dig till alla som vill ha en pepp-föreläsning!”

— Sara Pontander, Commercial Manager, KILROY

“Inspirera Mera” var temat på min första säljkonferens som ny chef över en säljorganisation utspridd över tre kontor i norden. Jag fick tips om Peppe och gav honom fria händer och vi blev inte besvikna! Blandningen av personliga anekdoter, tips, passion, visdomsord och inte minst inspiration gav oss alla den energi vi behöver för att nå såväl våra privata som professionella mål. Jag är inte ensam i teamet om att se fram emot fler tillfällen med Peppe. ”

— Fredric Ankarcrona, vd Keter Nordics AB

“Hej Peppe,

Ville bara sända ett stort tack för i dag. Så inspirerande och lärorikt. Jag började på Metro strax efter att du hade slutat och jag förstod ganska snart att jag hade missat något stort. I dag förstod jag hur stort. :) Grym start på morgonen! ”

— Julia Söderman, TV4

“Peppe, Stort tack för väl genomförd avspark på förändringsarbetet! Ditt föredrag som inledning var fullkomligt briljant.”

— Joachim Nordlind, VD MTG

“Hej Peppe! Jag tror att alla gick ifrån din föreläsning med en riktig inspirations-boost. Härligt också att du delar med dig så mycket om dig själv, blir lätt att relatera till det du säger då! Jag blev superinspirerad! Du fick mig verkligen att börja fundera på vad jag faktiskt vill och att just allt är möjligt! Kram.”

— Matilda, eBay Sweden AB

“Tack för en otroligt inspirerande och spännande föreläsning Peppe (Peter) Ekmark. Du var utan tvekan, en av den duktigaste föreläsare jag fått chansen att ta del av. Du kom med både nya tankar, strategier och konkreta säljtips som man kommer ha nytta av i sin vardag. ”

— Jimmy Andersson, Convini

“Efter en stund så fick vi en föreläsning av Peter Peppe Ekmark som var sjukt inspirerande. Han pratade om drömmar, att “allt är möjligt, bara man vill” men även om att gå in i väggen och hur stressade vi (framförallt tjejer) är nu för tiden. Det var nyttigt att höra honom prata om psykisk ohälsa och att han själv varit med om det men gav massa tips för hur man tar sig ur det. ”

-Tove Waldemar, Influenser

“Tack Peppe för en fantastiskt inspirerande, motiverande, medryckande och peppande föreläsning! Få personer har förmågan att totalt fascinera en hel publik. Du besitter den förmågan! Med ett härligt driv och engagemang, blandat med mycket humor, seriositet och glädje överträffar du alla förväntningar! Jag tar med mig otroligt mycket inspiration från föreläsningen men samtidigt många tips och idéer om ledarskap och sälj. Tack så mycket!”

— Joakim Bengtsson

“Det finns bara ett ord för trippen. Världsklass. Kunskap, energi, träning, kultur och lysande upplägg. Jag har 100-tals böcker om sälj, har hört massor av säljgurus men ingen som gett så mycket, så äkta och så verklighetsförankrat. Om jag inte använder det du lärt mig så får jag skylla mig själv. Du gav knivskarpa verktyg för att lyckas med min försäljning”

— Ulf Bergman/Stolt Kommunikation

“Jag tror faktiskt inte att jag någonsin har träffat en människa som är så inspirerande som du är! Ännu en gång, jag är så tacksam och glad över att jag fick den här chansen att följa med till Toscana. Ett minne för livet och även kunskaper att bära med sig för livet. Tack”

— Anna Nystedt/Eskilstuna

“Under din kurs fick jag tillbaka tron och hoppet till min egen affärsidé. Jag kände rötterna vakna till liv inom mig, och kom i kontakt med varför jag gör det jag gör, vad jag vill, och vad jag känner att jag kan och vill bidra med i världen och för människor. Vad kan vara större? Stort, varmt, innerligt tack Peppe”

— Lena Gennerud/Hejdadig Grupp & Affärsutveckling

“Hej! Vill bara säga att din föreläsning idag i Malmö fick mig verkligen att tro på framtida ledarskap där det faktiskt fungerar att leda med hjärtat. Din historia inspirerade verkligen mig och mina kollegor. Bra jobbat”

— Christoper Book