Kontakt

Följ

070-710 48 44

©2019 by Peppe Ekmark.

Livet. Insikten. Kärlek.

Peppe Ekmark förstod i en tidig ålder att kunskap var nyckeln till framgång, efter flera framgångsrika år i näringslivet märkte Peppe hur viktigt det är att alla i företaget har rätt inställning, rätt mål och att ha en kärleksfull attityd både till medarbetare och kunder. När de pusselbitarna är på plats, ja då finns det inget som kan stoppa framgången!

För Peppe Ekmark finns det ingen större glädje än att få iaktta nyfikenheten och entusiasmen hos de människor han möter och som han får möjlighet att dela med sig av sina kunskaper till.

Peppe är en unik person. Han är talare, författare och utbildare inom försäljning, ledarskap samt personlig utveckling. Hans föreläsningar handlar om hur man skapar resultat och framgång, både hos sig själv och hos företag, Både i medgång och motgång. Han lämnar ingen oberörd med sin kunskap.

Han växte upp som den blyga lilla killen som aldrig tog någon plats. Med dåligt självförtroende och självkänsla gick det så långt att han i unga år var nära självmord. Efter en skilsmässa var han tvungen att göra en vändning på 180 grader och hamnade tillslut på en kurs där allt vände. Det var där som han kom till insikt om vad livet verkligen handlar om och att du kan nå i princip hur långt du vill. Bara du verkligen vill det.

 

Säljare. Ledare. Inspiratör.

Insikten tog Peppe sen med sig in i näringslivet och det tog inte lång tid innan han lyckades skapade oanade resultat. Resultat som både han själv, och hans omgivning, blev både förundrade och imponerade över- flera gånger om.


Bland annat lyckades han, på endast fyra månader, få tidningen Metro´s säljkår gå från 27:de och sista plats till andra plats på listan av Sveriges bästa säljkårer i mediebranschen. På MTG missade han inte ett enda kvartalsmål på sex år och skapade en tillväxt på över 300% i en bransch som i princip stod stilla. Dessa lärdomar vill han gärna dela med av till dig nu.

Peppe har idag mer än 35 års erfarenhet inom sälj och ledarskap. Bl. a som säljare, säljchef och försäljningsdirektör inom Kinnevik-koncernen.  Han har konkreta bevis på att det går att både leda och sälja på ett mer kärleksfullt sätt och att resultatet på sista raden visar att den inställningen skapar lönsamhet. Om och om igen. 

Peppe har även startat över 10 olika företag genom åren. Många har blivit framgångsrika men några har han också misslyckats med. En erfarenhet som har berikat honom enormt och som han också gärna delar med sig av. 

Sen sommaren 2016 har han arbetat som försäljningsdirektör och sedermera VD för Papilly AB (Publ.) där han främst har hjälpt olika företag att få ner stressen och den psykiska ohälsan på arbetsplatsen. Ett mycket viktigt ämne som han gärna tar upp på sina föreläsningar och ger konkreta tips på hur man kan få ordning på. Dock valde han hösten 2018 att lämna företaget för att nu helhjärtat göra det han brinner för. Nämligen att hjälpa fler företag att öka sin försäljning genom hans unika kunskap.

 

URVAL AV RESULTAT OCH BEDRIFTER

NOMINERAD

Årets chef av tidningen Chef.

NOMINERAD

Employer of the year av MTG i konkurrens med 4000 andra medarbetare.

VINNARE

Best Sales Team I MTG-koncernen.

VINNARE

Modigt ledarskap av MTG-koncernen för resultat, ledarskap och engagemang.

NOMINERAD

Årets entreprenör av Svenskt Näringsliv för  företaget Smile & Shine AB.

RESULTAT FRÅN NÄRINGSLIVET

Peppes team levererade budget 24 kvartal i rad.

Tog tidningen Metros säljorganisation från sista till andra plats på endast 4 månader.

 

FÖRETAG

JAG HAFT FÖRMÅNEN ATT FÖRELÄSA FÖR

 

TV4

SATS

MAX HAMBURGARE

ÅLANDSBANKEN

JAROWSKIJ

HAPPY PLUGS

KANAL 5

WISTRANDS ADVOKATBYRÅ

NOUW.COM

EBAY

MTG

AUDI STOCKHOLM

LÄNSFÖRSÄKRING

4 GOOD

HOOKS HERRGÅRD

IHM BUSINESS SCHOOL

MEDIACOM

EGN SVERIGE

INVESTOR

KANDIDAT

NOVARE

MÅLAREMÄSTARNA

SÄLJPOOLEN

TALARFORUM

VISIT KARLSTAD

SELMA SPA

AHRENS

LANDSHYPOTEK

PAC PRODUCTION

CHIFFER AB

OMD MEDIABYRÅ

MEC MEDIABYRÅ

SCREAM MEDIABYRÅ

NÄTVERKET VAKNA UPPSALA

NÄTVERKET ACADEMY X

CONVINI