Kontakt

070-710 48 44

Följ

©2019 by Peppe Ekmark.

 

EN INSPIRATIONSPLATS UTÖVER DET VANLIGA

Den äldsta delen av Casa Oliveta går tillbaka till 1632. Den eleganta och rymliga (550 m2) villan har sedan i nutid byggts till och renoverats till det goda skick som det är idag. Huset ligger mycket vackert med utsikt över olivlundar, en fågelsjö och små italienska byar på avstånd. Huset är gediget byggt i sten och därmed också svalt sommartid. Alla fönster är försedda med myggnät och fönsterluckor, och varje sovrum har en takfläkt.

Precis framför huset, i bästa sol-läge, finner ni den stora poolen omgärdad av en stor, stenlagd, solterrass och en utedusch. Det finns också gungor, fotbollsspel och ett pingisbord.

 

KICKOFF I TOSCANA?!

Ibland kan man behöva både ny energi och lite inspiration för att ta verksamheten framåt. Ett uppskattat inslag är då att boka ledningsmöte, kickoff eller konferens i Toscana. Här får ni tid för reflektion samtidigt som ni i lugn och ro hinner arbeta igenom alla kommande strategier. 


Att byta miljö kommer garanterat att skapa ny inspiration för att inte tala om vinsten av att bo tillsammans under samma tak i några dagar. När ni arbetat klart för dagen ordnar vi sen roliga aktiviteter som t.ex matlagnings med allt från pastabakning till vedungsbakad pizza. Allt med hjälp av våra duktiga lokala italienska kockar. Vidare kan vi ta med er på allt från vinprovningar till besök på fantastiska vingårdar. Eller varför inte besöka städer som Florens eller Lucca. 


Vi har plats för upp till 14 bäddar fördelat på 7 dubbelrum. Under 2020 kommer vi även skapa en välutrustad konferenslokal som ligger bredvid den stora härliga poolen på gården. 

Vill ni ha ett konkret upplägg där vi även erbjuder workshop inom sälj och ledarskap så kan vi ordna det med. Peppe Ekmark som till vardags jobbar med detta hjälper er att sätta ihop den bästa konferensen eller kick-offen.

Och det bästa av allt är att det är både billigare och enklare än du tror. Kontakta oss gärna för ett konkret upplägg.