Kontakt

Följ

070-710 48 44

©2019 by Peppe Ekmark.

P1200812.jpg

SKAPA VÄRLDENS BÄSTA SÄLJTEAM

En kurs för säljledare och säljchefer.

Peppe är idag en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare och utbildare inom sälj- och ledarskap. Hans framgångar är unika med resultat som har imponerat på många. På denna kurs delar han nu med sig av sina kunskaper. Under kursen går han igenom säljmetodiken steg för steg och kombinerar det med konkret kunskap, tydliga verktyg och allmänna råd och tips. Resultatet blir en konkret och kraftfull handlingsplan som garanterat kommer att ge ökad försäljningen för företaget.


Kursen sker under två dagar och kan även företagsanpassas efter behov.

 
 

AKTUELLT: SKAPA VÄRLDENS BÄSTA SÄLJTEAM

Datum: 10-11 mars 2020
Plats: Westmanska Palatset
Holländargatan 17, Stockholm

 
blog inl 2.jpg

KURS FÖR SÄLJLEDARE OCH SÄLJCHEFER

Datum:

10-11 mars, kl.09.00 -17.00

Plats: 

Westmanska Palatset

Holländargatan 17, Stockholm

En två-dagars sälj- och ledarskapsutbildning som kommer hjälpa dig att få insikter i hur du kan öka försäljningen på företaget.


Mer om kursen

Ge mig två dagar med dig och jag lovar att du sedan kommer skapa resultat som tidigare känts omöjliga. Efter dessa två dagar kommer du att vara utrustad med nya verktyg och kunskaper som gör att du både kommer kunna sälja bättre samt skapa en säljavdelning som kommer skapa resultat du inte tidigare trodde var möjligt.


Antal deltagare: Max 20 stycken

Pris: 8.900:- exkl. moms. 

KURSINNEHÅLL

Pass 1 - Inledande inspirationsföreläsning om försäljning

Föreläsningen handlar om hur man, genom sitt eget agerande, kan skapa vilka affärer man vill i princip. Bara du själv förstår hur vi människor fungerar. Gör du det kommer du lättare att förstå hur våra kunder agerar och reagerar. Du kommer få insikter som får er att förstå vad det egentligen handlar när det gäller försäljning.


Pass 2 - De tio stegen till framgång i försäljning

Här går vi igenom de tio stegen som gör att du kommer öka dina chanser enormt att få till en affär med kunden. Du får konkreta råd, tips och verktyg som t.ex. Hur du ska få kunden att vilja träffa dig, hur du hela tiden har nya kundmöten inbokade, vad du ska tänka på när du möter kunden första gången, presentationsteknik, invändningshantering, avslutsteknik mm. Vad du behöver träna på kommer vi tillsammans att inse på workshopen. Vi tar sedan fram konkreta förslag och åtgärder, beroende på vilka punkter som är aktuella för just er, och säkerställer att ni tränar på dem. Detta pass är riktigt kunskapsfyllande med många ”aha”upplevelser.


Pass 3 – En insiktsfull föreläsning om hur man skapar ett framgångsrikt team

Föreläsningen handlar om hur man får ett team att gå från att leverera bra, till att på kort tid leverera resultat som du inte ens själva trodde var möjligt. Här får du lära dig hur ni kan skapa ett engagerat team som gör allt för att tillsammans nå uppsatta mål.


Pass 4 – De åtta stegen som får alla att inse vad som krävs för att skapa framgång

På sista passet kommer vi gå igenom de stegen som gör att ni kommer skapa ett mer framgångsrikt team. Steg för steg går vi igenom vad som får oss människor att verkligen vilja göra det där extra som behövs för att bli fokuserade, motiverade och en gång för alla, släppa alla hinder, som idag gör att ni inte levererar på topp.  Här blir det en hel del övningar som skapar insikter som får er att förstå varför ni inte alltid når era mål. När ni väl har insett dessa, kan ni göra den förändring som krävs för att nå i princip alla mål ni vill.

Erfarenheten säger att alla dessa punkter går att förbättra vilket kommer att garantera en ökad försäljning på minst 20 procent.