Kontakt

070-710 48 44

Följ

©2019 by Peppe Ekmark.

 

FÖRELÄSNINGAR

Kunskap som kommer ta dig till nästa nivå.

Peter Ekmark Talarforum Arkiv 2017 - 1 (
 

FÖRELÄSNINGAR

Peppe är en unik person. Han är talare, författare och utbildare inom försäljning, ledarskap samt personlig utveckling. Hans föreläsningar handlar om hur man skapar resultat och framgång, både hos sig själv och hos företag, Både i medgång och motgång.

P1188630_edited.jpg

SKAPA VÄRLDENS BÄSTA SÄLJTEAM

72086679_2252170378354887_32928607032490

KONSTEN ATT VARA SIG SJÄLV

Hur ni lätt kan öka försäljningen från dag ett

Peppe är en skicklig föreläsare som går på djupet i försäljningsteknik där du får alla verktyg som behövs för att fånga intresse, bygga relation och slutligen sälja. 


Med sin långa bakgrund som ledare för flera stora försäljningsavdelningar delar Peppe med sig av sina egna erfarenheter, tipsar och utmanar för att plocka fram din inre stjärnsäljare samt även skapa ett säljteam som alltid levererar sina resultat.


Efter denna föreläsning kommer ni att tänka om helt på många viktiga punkter vilket kommer att leda till ett betydligt mer ökat engagemang som kommer att ta er till helt nya nivåer på säljavdelningen

Skapa bättre arbetsklimat och mindre konflikter

Idag går många omkring på arbetsplatsen och spelar charader. Vi försöker vara någon annan och på så sätt passa in på arbetsplatsen. Helt i onödan. Genom att vara oss själva får vi tillgång till våra original. Vem är jag, vad vill jag samt vart är jag på väg. Hur kan jag genom att vara 100% mig själv, hjälpa företaget och mina medarbetare att skapa ett bättre klimat på arbetsplatsen och på så sätt skapa ett bättre resultat.


Efter denna föreläsning kommer ni våra inse att ni vill vara mer er själva och kommer våga vara tydliga med vad som är viktigt för er till era arbetskollegor så att ni kan blomma fullt ut på arbetsplatsen. Detta kommer att leda till färre konflikter och ökat samarbete mellan kollegorna.

71894724_2365105840268749_85866638240802

SKAPA VÄRLDENS BÄSTA ARBETSTEAM

P1199576.jpg

FÖRELÄSNING SKRÄDDARSYDD EFTER DINA ÖNSKEMÅL

Hur ni kan samarbeta bättre tillsammans och skapa resultat utöver det vanliga

Enligt Gallupundersökning från 2013 är 84% av alla anställda inte engagerade på sina arbetsplatser. Detta kostar företagen enorma pengar för att inte tala om att även medarbetarna kastar bort sina liv, helt i onödan. 


Genom att förstå varför detta sker kan vi också ganska enkelt skapa ett engagemang som kommer skapa resultat företagen inte trodde var möjligt.


Ett ökat engagemang ökar vinster för företagen och skapar glada medarbetare.


Efter denna föreläsning kommer du/ni få insikt och redskap hur ni ska gå tillväga för att öka engagemanget på arbetsplatsen vilket kommer att leda till en mängd positiva effekter som t.ex minskad sjukfrånvaro, lättare att anställa kompetent personal till ökade vinster samt ett bättre liv. Både på jobbet och privat.

Föreläsning efter dina önskemål

Vill du och ditt team veta mer om något speciellt område när det kommer till personlig utveckling och företagsutveckling? Kontakta Peppe så tar han fram ett unikt föreläsningsupplägg efter dina önskemål!

 

Tack Peppe, din föreläsning levererade över all förväntan. Den var rolig, utmanande, överraskande och lite sorglig. Du bjöd verkligen på dig själv samtidigt som du kom med nyttiga budskap som alla behövde höra. Alla var så nöjda och ville att du skulle prata ännu längre. Vi kommer att rekommendera dig till alla som vill ha en pepp-föreläsning!

Sara Pontander – Kilroy

Tack, tack-tack. Dina fantastiska storys, learnings och erfarenheter tillsammans med finfin dramaturgi. Du är SÅ bra. Det här var precis vad vi/vårt gäng behövde och mer ska det bli.

Caroline Lord – TV4

Jag blev helt tagen och ögonen tårades sig! Det var ett riktigt uppvaknade - en käftsmäll (om man ska prata lite fulspråk…)!  Hoppas kunna få ta del av fler föreläsningar av dig, din entusiasm och passion för det du gör smittar. Från botten av mitt hjärta - TACK!

Susann Markow