Kontakt

070-710 48 44

Följ

©2019 by Peppe Ekmark.

kursgård i toscana
 
 

"Bli världens bästa ledare" gav mig världens bästa uppvaknande! Jag gav mig ut på en inre resa där jag besökte kända och nya platser. Detta gav mig mod till att börja leva originalet® av mig själv fullt ut. En utbildning med perfekt balans mellan teori, praktiska övningar och verktyg. Att utöver detta få uppleva Toscanas vårvärme, underbara landskap och magiska måltider var som grädde på moset.

Camilla Sjödahl

”Bli världens bästa ledare” är en kaxig titel på en utbildning. Det kan nog de flesta hålla med om. Men jag kan lova att den gör skäl för namnet, mångfalt! Peppe och Tommy har en magisk förmåga i att locka fram de styrkor och förmågor du inte visste du besitter för att sedan ge dig alla möjligheter att lära dig använda dom.

Fredrik de Try

Jag deltog i "Bli världens bästa ledare" som hölls på Peppes kursgård. Bra utbildning, erfarenhetsbyte, bra verktyg för mig som person och för mitt ledarskap, med både teori, samtal och praktiska övningar. Nytta med nöje i en fantastiska Toscana.

Branko – KA Webbyrå

 
 

PRAKTISK INFORMATION

​Datum: 

9 - 13  juni 2020 i Toscana, Italien      Platser kvar

22 - 26 sept 2020 i Toscana, Italien     Platser kvar

13 - 17 okt 2020 i Toscana, Italien       Platser kvar

Antal deltagare: 8 personer per tillfälle

Pris per deltagare i Toscana: 45.000 kr exkl. moms.


I priset ingår följande i Toscana på gården Casa Oliveta

  • Fyra utbildningsdagar

  • Utbildningsmaterial

  • Fyra övernattningar i eget rum

  • Flyg tur/retur från Stockholm (Skavsta alt. Arlanda) – Pisa

  • Alla transporter i Toscana

  • Alla måltider

  • Besök på vingård

Denna kurs genomförs i samarbete med Tommy Bysell. Han är NLP Trainer och har bred och lång erfarenhet av coaching och tillämpning av NLP-tekniker inom ledarskap och projektledning. Genom sitt stora intresse för mänskligt beteende och med sin NLP bakgrund, har Tommy förmågan att skapa team och utveckla såväl organisationer som enskilda individer. Tommy coachar andra ledare samt utbildar grupper i ledarskap och NLP.